Konjac spons

SKU 0320002020
€11.00
In stock
1
Product Details

Mogen we je voorstellen: de konjac spons, een zachte en reinigende exfolieerder gemaakt van de konjac wortel, een poreuze wortel uit Azië.

De Konjac Sponzen zijn uniek omwille van hun exfoliërende werking en hun speciale structuur. Ze reinigen, scrubben en voeden de huid op zo een manier dat je als resultaat een natuurlijke, mooie en pure uitstraling krijgt.

De sponges stimuleren de doorbloeding, zorgen voor een nieuwe groei van huidcellen en bestaan uit natuurlijke vitaminen ( A, E, D, B1, B2, B6, B12 en C ) en mineralen die je huid weer doen stralen.

Hier zijn enkele feiten en tips over dit nieuwe sponsje.

1. Ze zijn extreem lief voor je huid

Konjac sponsen zijn heel, heel lief voor je huid. Ze zijn zachter dan een scrub en dus ideaal voor dagelijkse exfoliëring. Je kan ze ook gebruiken als je een gevoelige huid hebt, last hebt van rosacea of van droge schilfertjes die moeilijk weg te krijgen zijn zonder je huid te irriteren.

2. Ze zijn ideaal om je make-up te verwijderen

Ze halen echt alle make-up weg. Als je ze gebruikt met reinigingsmelk, verwijderen ze meer make-up dan je handen alleen. .

3. Ze geven je een stralende teint

De konjac spons exfolieert je huid op een zachte manier door dode huidcellen te verwijderen en je huid een egale, stralende teint te geven. En hoe vaker je de spons gebruikt, hoe beter zichtbaar de resultaten zullen zijn. Verwacht gewoon geen extreem glanzende huid die je zou krijgen van een peeling of top gelaatsbehandeling.

4. Ze reinigen diep in slechts een paar stappen

Hoe gebruik je de konjac spons nu? Wel, heel eenvoudig! Dompel de spons zo’n 10 tot 20 minuten onder (hoe nieuwer je spons, hoe langer) in water zodat ze uitzet en zacht wordt. Haal ze uit het water en knijp goed uit zodat al het overtollige water verdwijnt (nooit uitwringen!). Voeg dan je reiniger toe en beweeg de spons in cirkelvormige bewegingen over je huid. Wanneer je huid gereinigd is, spoel je de spons uit en hang je ze een nachtje op om te drogen.

5. Ze hebben een houdbaarheidsdatum

Ondanks het feit dat sommige sponsen claimen dat ze antibacterieel zijn, zijn ze toch niet zelf-reinigend. Spoel je konjac spons daarom goed uit na elke gebruik en gooi weg na een maand.

6. Ze kunnen op het hele lichaam gebruikt worden

Konjac sponsen werden uitgevonden door Japanse boeren en aanvankelijk gebruikt om baby’s mee te wassen omdat de spons zo zacht en natuurlijk is. Je kan ze dus over heel je lichaam gebruiken, vooral op plaatsen (zoals de borst of rug) die soms last hebben van acne en een extra diepe reiniging nodig hebben.

7. Ze kunnen gecomposteerd worden

Omdat ze 100% bio-afbreekbaar zijn, kun je ze na gebruik gewoon op de composthoop gooien samen met je groenafval.

Save this product for later

Contact

Beauty Expert Jasmine
 

Adres: 
Servaas Daemsstraat 5

2200 Noorderwijk (Herentals)

 België

 

Tel: 0493/55.94.14
 

Email: Jasminevervoort@hotmail.com
Facebook: Beauty Expert - Jasmine Vervoort 

Instagram: @beautyexpertjasmine

  • Facebook
  • Instagram