GEHWOL Voetcreme 75ml

SKU 000052020
€10.00
In stock
1
Product Details

Verminder je eeltlaag in 29 dagen*
De nieuwe Gewhol Eelt Crème vermindert de eeltlaag binnen 29 dagen met 96%*. De unieke combinatie van de ingrediënten: ureum, glycerine en allantoïne maakt de eeltlaag los en soepel. Het zijde-extract zorgt voor mooie zachte voeten die gezien mogen worden.

Ook geschikt voor diabetici.

Wat zijn eeltplekken en likdoorns??
Eelt is een plaatselijke verdikking van de hoornlaag, de bovenste dode laag huidcellen van de opperhuid. Eelt heeft een geelachtige kleur. Als je een dikke eeltlaag hebt, kan de kleur zelfs wat glazig zijn. Ondanks dat eeltvorming een natuurlijke reactie is om de huid te beschermen kan overmatig eelt erg vervelend en cosmetisch storend zijn. Een eelt crème is hiervoor de oplossing.
Likdoorns, ook wel eksteroog genoemd, zijn pijnlijke, ronde eeltverdikkingen die naar binnen zijn vergroeid. Deze kern zorgt voor druk op de zenuwen of het bot van je tenen. Wrijving of druk is hier de oorzaak van. De eeltcreme verzacht de harde kern zodat verwijdering van de likdoorn makkelijker gaat.

Gebruik
Bij eelt en eeltknobbels: Masseer de Gehwol Eelt Crème 2 keer per dag zachtjes in op de eeltplekken. Herhaal dit totdat je het gewenste soepele resultaat bereikt.
Bij likdoorns: Dek de plek na royaal aanbrengen van de zalf af met een pleister om de likdoorn los te laten weken. Na verloop van tijd kun je de eeltpit verwijderen.

Ter voorkoming van overtollig eelt op de voeten wordt aangeraden om regelmatig de huid met Gehwol Liprido Crème te verzorgen.

Save this product for later

Contact

Beauty Expert Jasmine
 

Adres: 
Servaas Daemsstraat 5

2200 Noorderwijk (Herentals)

 België

 

Tel: 0493/55.94.14
 

Email: Jasminevervoort@hotmail.com
Facebook: Beauty Expert - Jasmine Vervoort 

Instagram: @beautyexpertjasmine

  • Facebook
  • Instagram