DAGCREME(S)

De basis van een gezonde huid is een goede reiniging. Vuil, make-up en olie kunnen er namelijk voor zorgen dat je poriën verstopt raken en dat je huid de producten minder goed opneemt. Reinig je je gezicht niet, maar breng je wel crème aan voor het slapengaan, dan doet die verzorging weinig voor je huid.

De huid moet beschermt worden tegen omstandigheden van buitenaf. Naast een beschermend karakter heeft dagcrème ook een belangrijke voedende eigenschap. Elke crème heeft een specifieke werking. Maar gelukkig is er voor elke huid, en elk budget een crème beschikbaar.

Het is belangrijk om altijd de advies van een professional te vragen in de zoektocht naar een goede crème. Zomaar wat aankopen is niet alleen geldverspilling maar kan ook echt nare gevolgen teweeg brengen voor je huid.

Ben je iemand die snel overgevoelig reageert op cosmetica? Ga dan op zoek naar een lijn zonder parfum, parabenen, minerale olië en PEG.

  • Dagelijks smeren is een belangrijke stap om huidveroudering te voorkomen.

  • Vanaf 25jr gaat onze huid in degeneratie of in afbraak

  • Tot je 40e kan onze huid de opgelopen schade deels herstellen, na deze leeftijd is cel- en huidherstel niet meer mogelijk zonder hulpmiddelen.

  • Dagelijkse zonnebescherming is een must. SPF is de beste anti-age als je preventief wilt werken.

 

OPGELET met het aankopen van cosmetica bij een NIET – professional.

Dagelijks vallen er nog mensen ten prooi aan slechte of minder kwalitatieve cosmeticaproducten. Dit mede door geen of het verkeerde advies, maar ook door schadelijke en/of huidonvriendelijke ingrediënten.

Daarom biedt ik aan om jouw producten te analyseren en samen te kijken naar de noden van jouw huid. Dit doe ik GRATIS zonder verplichtingen omdat ik heb belangrijk vindt dat je weet wat je op je huid smeert.

Neveneffect door cosmetica kunnen we te vaak nog terug koppelen aan producten die werden verkocht door een “niet- professional”. Hierbij denk ik aan:

  • online zonder advies,

  • demo’s,

  • cosmetische winkels,

  • influencers op social media,

  • apothekers,

  • supermarkt en/of parfumerie.

Een belangrijk punt hierbij is dat niet alle winkels / verkopers die cosmetica (mogen) verkopen gespecialiseerde professionals of gediplomeerde schoonheidsspecialistes zijn.

Breng zeker een bezoekje aan onze webshop.

Vraag GRATIS & VRIJBLIJVEND advies over Uw huid en/of huidige producten.

DOWNLOAD GRATIS  het Beauty Expert HUIDVERZORGINGSPROTOCOL voor thuis. 

Maak Uw afspraak online.